La present Política de Privacitat estableix els termes en què Jordi Contijoch Boada usa i protegeix la informació que és proporcionada pels seus usuaris a l’hora d’utilitzar el seu lloc web. Aquest web està compromès amb la seguretat de les dades dels seus usuaris. Quan li demanem omplir els camps d’informació personal amb la qual vostè pugui ser identificat, ho fem assegurant que només es farà servir d’acord amb els termes d’aquest document. No obstant això aquesta política de privacitat pot canviar amb el temps o ser actualitzada pel que li recomanem i emfatitzem revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar-se que està d’acord amb aquests canvis.

El nostre lloc web podrà recollir informació personal per exemple: Nom, informació de contacte, com la seva adreça de correu electrònica i informació demogràfica.

El nostre lloc web empra la informació per tal de proporcionar el millor servei possible.

Jordi Contijoch Boada està altament compromès per complir amb el compromís de mantenir la seva informació segura. Fem servir els sistemes més avançats i els actualitzem constantment per assegurar-nos que no hi hagi cap accés no autoritzat.

Una galeta es refereix a un fitxer que és enviat amb la finalitat de sol·licitar permís per emmagatzemar al seu ordinador, a l’acceptar aquest fitxer es crea i la galeta serveix llavors per tenir informació respecte el trànsit web, i també facilita les futures visites a un web recurrent. Una altra funció que tenen les galetes és que amb elles els web poden reconèixer individualment i per tant brindar-te el millor servei personalitzat de la seva web.

El nostre lloc web fa servir galetes per a poder identificar les pàgines que són visitades i la seva freqüència. Aquesta informació és emprada únicament per a anàlisi estadística i després la informació s’elimina de forma permanent. Vostè pot eliminar les galetes en qualsevol moment des del seu ordinador. No obstant això les galetes ajuden a proporcionar un millor servei dels llocs web, aquestes no donen accés a informació del seu ordinador ni de vostè, a menys que vostè així ho vulgui i la proporcioni directament. Vostè pot acceptar o negar l’ús de cookies, però la majoria de navegadors accepten galetes automàticament ja que serveix per tenir un millor servei web. També pot canviar la configuració del seu ordinador per declinar les galetes. Si es declinen és possible que no pugui utilitzar alguns dels nostres serveis.

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs que puguin ser del seu interès. Una vegada que vostè faci clic en aquests enllaços i abandoni la nostra pàgina, ja no tenim control sobre el lloc a què és redirigit i per tant no som responsables dels termes o privacitat ni de la protecció de les seves dades en aquests altres llocs tercers. Aquests llocs estan subjectes a les seves pròpies polítiques de privacitat per la qual cosa és recomanable que els consulti per confirmar que vostè està d’acord amb aquestes.

En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l’ús de la informació personal que és proporcionada al nostre lloc web. Aquesta web no vendrà, cedirà o distribuirà la informació personal que és recopilada sense el seu consentiment, llevat que sigui requerit per un jutge amb un ordre judicial.
Jordi Contijoch Boada es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privacitat en qualsevol moment.